Pentru o rezervare facila  a unei mese la multe din restaurantele din lumea intreaga. 

Ce-i drept, nu am folosit aceasta aplicatie pana acum decat in scurta noastra iesire la Londra – dar ni s-a parut foarte utila si usor de folosit; asta dupa multe emailuri si telefoane date mai multor restaurante la care nu am reusit sa gasim o masa libera (pentru cina).

Un business care a pornit inca din 1999 in California, oferind servicii de rezervari la restaurante in mediul online  – dar care s-a extins si in afara Statelor Unite, in Australia, Canada, Franta, Germania , Japonia, Mexic si UK.  (extinderea e rapida, asa ca verificati daca nu gasiti restaurante si din tara in care urmeaza sa calatoriti). Acum, puteti rezerva prin Open Table la peste 40.000 de restaurant din intreaga lume.

Exista mai multe criterii dupa care puteti face selectia unui restaurant in aplicatie, si anume: tipul de “bucatarie”, preturi, etc. Dupa ce alegi restaurantul, poti citi review-uri, poti vedea meniurile restaurantului, gasesti toate datele de contact necesare, informatii despre dress code si detalii despre restaurant. Ai mai multe optiuni de ora la care se poate face rezervarea – in cazul in care nu gasiti nimic liber la ora si data alese, puteti testa disponibiliati viitoare intr-un calendar.

Aplicatia exista atat pentru IOS cat si pentru Android si este gratuita.

Asa am rezervat noi la Eneko at One Aldwych, la Londra.