1. Snapseed

Este o aplicatie gratuita de editare a pozelor (atat pentru Iphone cat si Android) pe care o folosesc mereu. Dupa ce fac o poza cu telefonul mobil, stiu exact ce ‘instrumente’ sau ‘filtre’ sa folosesc pentru a o aduce la forma dorita.

Ce mi-a placut mult la aceasta aplicatie e ca are un Tool de ‘text over photo’ care arata foarte profi. Aplicatia are multe optiuni de filtrare pe care le regasesti si la alte aplicatii de editare foto, insa mi se pare ca Snapseed pastreaza mai bine calitatea pozei dupa editare.

 

2. PS Express (Adobe Photoshop Express)

Este o alta aplicatie gratuita de editare foto (Iphone si Android), pentru cei care nu au rabdare/nu stiu  sa foloseasca varianta full, pe computer, Photoshop, a celor de la Adobe. Stiu ca fotografii profesionisti or sa critice poate acest tool, insa mie imi place felul in care aceasta aplicatie poate transforma o poza facuta cu telefonul mobil.

 

3. Instagram

Are si ea o serie de filtre prin care poti ‘trece’ o poza inainte de postare; multa lume reclama insa calitatea scazuta in care aplicatia transforma poza initiala. Atunci cand nu dispun de prea mult timp pentru editare, aleg una din variantele la indemana pe care le ofera Instagram si rezultatul e chiar satisfacator.

Pe masura ce vom folosi si alte aplicatii care ne plac, le vom adauga in lista.