Flair Rooftop Restaurant & Bar – o locatie super stylish, cu o priveliste care-ti taie respiratia.

Situat la etajul 58 al hotelului Ritz Carlton Pudong din Shanghai, a devenit un punct de atractie atat pentru localnici cat si pentru turisti. E o alegere sigura pentru o cina „to remember” in Shanghai.

Flair, Shanghai - More Than Travel

Nu doar privelistea e una incantatoare, mancarea este la fel de speciala: bucatarie Asian-Fusion,  un mix culinar asiatic cu accente chinezesti, japoneze, thailandeze, vietnameze. Nu am vizitat inca Japonia, dar la Flair am mancat cel mai bun sushi si sashimi de pana acum.

Meniul de bauturi e  si el unul generos, locatia fiind apreciata si pentru ale ei „signature cocktails” (poti incerca Rose Tea Cocktail, daca iti place aroma de trandafir).  Preturile sunt intr-adevar cam piperate dar serviciile, atmosfera si nu in ultimul rand, privelistea, merita!

Flair, Shanghai - More Than Travel

Locatia e una destul de aglomerata, aleasa atat de turisti straini cat si de tineri chinezi. Multi turisti vin aici sa faca poze, privelistea supra orasului si vederea catre Oriental Pearl TV Tower, fiind incantatoare.

Cel mai sigur e sa-ti faci o rezervare inainte, la sfarsit de saptamana e foarte probabil sa nu gasesti o masa libera. Din iunie pana in octombrie, rezerva o masa pe terasa exterioara, pentru o vedere perfecta (in sezonul rece terasa este inchisa, poti iesi doar sa faci poze).

Flair, Shanghai - More Than Travel

Dress code-ul nu e unul pretentios, ci unul „casual”, asa ca dupa ce ai vizitat obiectivele turistice principale din Shanghai sau dupa o sesiune de shopping la IFC mall (un mall cu branduri de lux, lipit efectiv de hotelul Ritz Carlton), poti alege sa iei cina aici.

Flair e in Top 5 cele mai bune locatii de tip Rooftop Bar & Restaurant din Shanghai (conform destinasian.com) si nu e greu de inteles de ce detine aceasta pozitie. Poate data viitoare vom incerca si alte astfel de locatii cum ar fi: „The Roof at Waterhouse”, „Banyan Tree Tops”, „Shook” sau „Vue Bar”.

Flair, Shanghai - More Than Travel

Flair, Shanghai - More Than Travel
Flair, Shanghai - More Than Travel