Ziceam ca ma pricep sa fac bagajele, fara sa uit nimic acasa – sa ne si incadram in limitele de kilograme de la aeroport… Asta pana la ultima provocare cand a trebuit sa impachetez bagaje pentru adulti, copii, cald si frig 🙂 .

Poate daca foloseam o aplicatie de genul, nu uitam incarcatorul pentru bateria de la aparatul foto, manusile groase ale copiilor sau slapii mei .

Pack Point te ajuta sa bifezi intr-o lista item-uri pe care sa le impachetezi in bagaje in functie de locatie, numarul de zile si activitatile pe care urmeaza sa le desfasori acolo.

Aplicatia (existenta atat pentru Android cat si IOS) urmareste prognoza meteo din orasul in care urmeza sa ajungi si ia in calcul atat obiectele necesare in functie de activitatile bifate de tine cat si obiecte necesare intr-o calatorie, in mod obisnuit (tinand cont si de numarul de zile al calatoriei tale).

Lista finala poate fi share-uita cu altii, trimisa pe mail etc.

Sigur tu o sa vrei sa-ti iei parfumul „ala” care e mai potrivit vara decat iarna, cerceii „aceia” care merg cu rochia pentru cina de la restaurantul „acela” sofisticat… Dar pentru asta, tot lista ta clasica va fi mai utila 🙂 .

Source: www.gogeafrica.tv